fbpx

Google keresőoptimalizálás árak

A Google keresőoptimalizálás árak is, annyi félék, ahány vállalkozás létezik erre.

A Google keresőoptimalizálás árak eltérőek

Alapvetően egy olyan tevékenységet kell elképzelnünk, aminek lehet, az első félévben semmi „kézzel fogható” eredménye sincs, függetlenül attól, hogy a keresőoptimalizálás szakértő jó munkát végzett, vagy sem.

 Ennek ellenére a szakértőnek ez jelenthet heti több óra munkát, vagy csak kéthavonta 1 órát.

Ez az első oka annak, hogy a Google keresőoptimalizálás árak eltérőek. Pontosabban a szolgáltatás mélysége az eltérő, hiszen mindenhol havi 50 000 Ft és havi 150 000 Ft közötti árakat láthatunk.

Google keresőoptimalizálás árak

Nézzünk be a színfalak mögé!

Nézzünk be a színfalak mögé. Néhány „keresőoptimalizálás szakértő” olyan kulcsszavakat hirdet a referenciái között, amivel a Google első oldalára került, mint pl.: „házi akácméz Ököritófülpös”.

 Ezt neked nem kell tudnod, de ez legalább akkora teljesítmény, mint amikor az óvodások a farsangi bálban a színpadon állva el tudják mondani, hogy milyen jelmezt viselnek.

 Minél kevesebben használnak egy kulcsszót, annál könnyebb az első oldalra juttatni. Az akácmézes példámra valószínűleg senki sem írt még egy cikket sem, így nem lesz nehéz vele bekerülni az első 10 hely valamelyikére.

 Ezzel szemben, ha arra a szóra akarunk előre kerülni, hogy „kereső optimalizálás” na, az kicsit több munkát igényel. Több száz keresőoptimalizálás szakértő igyekszik az első 10-ben benne lenni. Jóval nagyobb a verseny.

 A mézes példához elég egy cikk is a sikerhez, míg a keresőoptimalizálás kulcsszóhoz több oldalból álló weboldalt kell készíteni. Sok egymással összefüggő cikket kell írni és mindig lesz egy kolléga, aki felülmúlja a többieket.

Google keresőoptimalizálás árak

Itt jön képbe a KULCSSZÓ

KUTATÁS

 Itt jön képbe a kulcsszó kutatás. Pl.: mielőtt elkezdtem ezt a cikket megírni a keresőoptimalizálásról, észrevettem, hogy a laikusok a Google keresőoptimalizálás árakra és keresőoptimalizálás szakértőre keresnek. Ezért használom ezeket ebben a cikkben, szemben a versengő tömeggel, akik a SEO-t és keresőoptimalizálást szajkózzák.

 Remélem a fentiekből már érted, hogy miért nem írom: havonta ennyibe kerül a keresőoptimalizálás.

 Van egy technikai része. (technikai SEO) Be kell állítani néhány dolgot és minden egyes weboldalt is úgy kell elkészíteni, hogy megfeleljen ezeknek a szabályoknak. Nálam ez a weboldal készítés árához tartozik. Miért kéne ezért havonta fizetni? Max. félév múlva előfordulhat, hogy kicsit pontosítani kell a tartalmat.

 Van egy tartalmi része. (on-page SEO) ez tulajdonképpen az oldalon lévő tartalom „optimális” szövegezését és még néhány oldal szintű beállítást jelent. Ezekkel akkor van dolga a keresőoptimalizálás szakértőnek, ha új cikk vagy bejegyzés kerül az oldalra. Ismét indokolatlan a havidíj.

 És a harmadik az (off-page SEO) ami a weboldalon kívül történik. Itt dióhéjban meg kell kérnünk másokat, hogy had tegyünk ki egy cikket magunkról, amiben magunkat ajánlhatjuk. Persze, nem mindegy, hogy ezeknek a „másoknak” milyen weboldaluk van és milyen az az ajánlás. De azért szerintem ez sem egy havi általánydíjas szolgáltatás.

Google keresőoptimalizálás árak

Több értelme van, ha te…

Több értelme van, ha te, vagy egy munkatársad ír minél gyakrabban egy cikket. Én megsúgom hozzá a kulcsszavakat, és ha szükséges, átjavítgatom kicsit a keresőoptimalizálás szempontjainak megfelelően.

 Beállítom hozzá a technikai részleteket, amit a tartalmi keresőoptimalizálásnál már leírtam.

 Innentől a Google keresőoptimalizálás árak is visszabonthatok egyszerű keresőoptimalizálás szakértő óradíjjakra.

 Így te is érted, hogy mit csinálunk és én sem esek abba a csapdába, hogy kapom a havidíjat, de mivel a te munkádhoz nem értek, ezért nem tudok havi rendszerességgel hitelesen írni róla.

 Amit viszont időről időre érdemes megtennünk, az az, hogy milyen szavakra jelenik meg az oldal, hányadik helyen és milyen gyakran. Ezekből az infókból fogunk új kulcsszavakra bukkanni, amiből újabb cikkek születnek. De ez sem 100%-ban havi rendszerességű.

Google keresőoptimalizálás árakat itt találod a komfort csomagtól. https://bertamarton.hu/weboldal-keszites-arak/

keresőoptimalizálás szakértő

Google keresőoptimalizálásra gondolunk a SEO alatt.

 A technikai és on-page SEO részből talán már kiderült, hogy egy más által elkészített weboldalt elég körülményes utólag kereső optimalizálni. Én ezért csak weboldal készítésével egyben vállalom.

 Azt már biztosan 1000 helyen olvashattad, hogy a SEO jelentése Search Engine Optimization.

 De a Search Engine lehet Google, Yahoo, Bing, stb. Persze Magyarországon a Google a legközismertebb, ezért nálam is és a többi keresőoptimalizálás szakértőnél a Google keresőoptimalizálásra gondolunk a SEO alatt.

Berta Márton

Online marketingkivitelező

Várom az  Ajánlatkérésed

Kapcsolat

hello@bertamarton.hu
+36 20 439 4115

Berta Márton

„Napjainkban az online marketing teljes embert kíván. Sok a szakértő. Jönnek, mennek az újdonságok. Változik az eszközök kezelő felülete.

 Bár ettől még a lényeg nem változik.”