+36 20 439 4115 hello@bertamarton.hu

 Üzleti videók még bevezető áron

Hogyan érheted el az ügyfeleidet személyes találkozás nélkül?

Oktató, reklám és termékbemutató videók készítése, vagy csak vágása a kapott anyagból.

Most: átlagosan kommunikálsz a vevőiddel. 2 hét múlva már videókkal.

Berta Márton

„Napjainkban egyre kevesebb idő jut az olvasásra. Inkább meghallgatunk egy hanganyagot vagy videót, edzés és vezetés közben. Videókat nézünk, pihenés képen és akkor is, ha valamire választ szeretnénk.”

Ha feliratkozol, perceken belül megismered a bevezető ajánlataimat. Holnap ilyenkorra látni fogod, hogy milyen videóid lehetnek a szokásos “autóban ülős” helyett. Ezek is benne lesznek a leveleimben

Hogyan tudod meg a bevezető árakat?

Az első levelemben mutatok néhány videó típust és típuson ként a bevezető árakat, amik a videó hosszától, összetettségétől és felszerelés igényétől függ.

Hogyan tudod saját magad felvenni a videókat?

Hogyan veheted fel saját magad a videókat, amit nekem elküldesz és én összevágom, esetleg, ha grafika vagy képek is kellenek hozzá, azt is beszerzem.

Hogyan használjuk a videókat a PPC hirdetésekben?

Jelenleg a leghatékonyabb reklámok a videók. (te is ide kattintottál. :)) Miért kerül kevesebbe a videós kattintás

Hogyan tudok még segíteni neked?

A videókon kívül még mivel tudom segíteni a vállalkozásod sikerét? A többi online marketing eszközről is beszélünk, amire szükséged lehet.

Most: átlagosan kommunikálsz a vevőiddel. 2 hét múlva már videókkal.

Kitől kapod a leveleket?

Berta Márton

2014 óta foglalkozom online marketinggel. Korábban gyártás és minőségbiztosítás területeken dolgoztam több, mint 10 évet. Eredeti végzettségem gépész.

 Videóimban is a marketinges és gépész szemléletem érvényesül. Nem vagyok fotó művész. Nem veszek el a részletekben. Az érthető információk átadására törekszem, nem pedig művészi értékek létrehozására.

 Pályatársaimmal ellentétben, nekem 2016 óta van egy bútoriparban tevékenykedő szolgáltató vállalkozásom is, amin “kísérletezhetek”. Így nem a te cégeden fogom kipróbálni az új ötleteimet.

 Ezért valós ügyfelektől első kézből kapom a visszajelzéseket. Természetesen a leveleimből megismerheted majd ezt a vállalkozásomat is.

Most: átlagosan kommunikálsz a vevőiddel. 2 hét múlva már videókkal.