fbpx

Berta Márton 

Videó készítés

Közösségi médiának megfelelő kisfilmeket készítek vállalkozásodnak, ami nem lesz Oscar-díj jelölt sosem, viszont pontosan bemutatja a szakmai hozzáértésedet és a szolgáltatásod minőségét.

A videók segítségével tudsz szakértővé válni

Gondolj csak bele, te is biztosan tudod, kikre gondolok. Az Ország legismertebb kamionosa, szobafestője, használtautó neppere, ácsa, stb. Keress csak rá ezekre a szakmákra a YouTube-on…

Ők mind videós tartalmakat készítenek rendszeres időközönként a munkájukról. Ezért ismertek lesznek és a legigényesebb vevőknek ők kellenek, hiszen a videók minden ajánlásnál többet érnek.

Youtube

Berta Márton

Teljeskörű youtube kezelés

A YouTube az egyik legfontosabb közösségi média felület, ahol a vevőid rád találhatnak. Ezért a weboldal és Facebook mellett a YouTube is elengedhetetlen.

Itt is nézelődnek a lehetséges vevőid, csak úgy mint a Facebookon, vagy megoldást keresnek a problémájukra, mint a Google-n

A csatorna létrehozásától kezdve a videók feltöltésén át a YouTube keresőoptimalizálásig, reklámozásig rám bízhatod az egészet.

Facebook

Berta Márton

Facebook Videók

Márkaépítés

Azzal, hogy rendszeresen megjelentetsz videókat a munkádról, az ügyfelek téged fognak választani azok helyett, akiknek csak fotó vagy reklámszövegük van. Egész egyszerűen kicsit ismerősnek tűnik az, akit már láttunk 1-2 videóban. 

Reklámok

A videó reklámok sokkal többet mondanak, mint egy fotó, vagy reklámszöveg. Ha figyelemfelkeltő és a megfelelő közönségnek mutatjuk meg. Ráadásul kevesen használják ki ezt a lehetőséget.

Berta Márton

Korábbi Munkáim

Videó kis Ikea konyha beépítéséről

Konyha beépítés

Egyszerű rövidfilm egy konyha beszereléséről narrátorral. Egy kamerával aláfestő zene és magyarázó ábrák nélkül. A videó hossza 3,5 perc. Egy ilyen videó induló ára 135 000 Ft ami a forgatást, vágást és a narrációt tartalmazza. A főcím 0-0:15-ig külön filmnek számít.

Videó egy mosogató csaptelep beszereléséről.

Mosogató csaptelep beszerelése

Oktató videó a mosogató csaptelep beszereléséről. Egy kamerával, magyarázó ábrákkal, aláfestő zenével és narrátorral. A videó hossza 7 perc. Egy ilyen videó induló ára 155 000 Ft ami tartalmazza a forgatást, vágást, narrációt, aláfestő zenét és a magyarázó ábrákat. A főcím 0-0:15-ig külön filmnek számít.

Gipszkarton teszt videó

Gipszkarton teszt

Érdekes videó arról, hogy mit bír el egy olyan konyhaszekrény, ami gipszkartonra van szerelve. Ebben a videóban több kameraállást használunk. Több aláfestő zene megszólal. Narrátor beszél a szereplők helyett. Hossza 15 perc. Ilyen videó induló ára 185 000 Ft ami a forgatást, vágást, grafikát és a zenéket tartalmazza. A főcím 0-0:15-ig külön filmnek számít.

Nem akarsz szerepelni a videóban?

Ha nem akarsz szerepelni a videóban, akkor elég, ha csak látszol, vagy a munkatársaid mutatják be a munkafolyamataitokat, vállalkozásodat. A beszédet rám bízhatod. Ez a narráció. (hang alámondás)

Várom az  Ajánlatkérésed

Kapcsolat

hello@bertamarton.hu
+36 20 439 4115